Володимир Зеленски даде обширно интервю пред британското списание Икономист. В него

...
Володимир Зеленски даде обширно интервю пред британското списание Икономист. В него
Коментари Харесай

Как може да се спаси Путин? Отговор от Зеленски

Володимир Зеленски даде обширно изявление пред английското списание " Икономист ". В него той съобщи, че Владимир Путин вече е изгубил войната.

" Ето за какво, в случай че съветският президент изведе войските си от Украйна, той ще избави своя живот. Колкото по-бързо стане това, толкоз са по-големи възможностите на стопанина на Кремъл да оцелее ", добави водачът на Украйна.
-->
" Ние би трябвало да се върнем в границите ни от 1991 година (тоест Украйна да си вземе назад окупираните през 2014 година черноморски полуостров Крим и провъзгласените през същата година по този начин наречени Донецка и Луганска национални републики, и земите, завладени след началото на съветската инвазия (24 февруари 2022 г.). Ако не създадем това, агресорът отново ще се върне ", съобщи той.

Зеленски добави: Путин би трябвало да си отвори очите. Целият свят посредством глобите и изолацията ясно декларира на съветския президент – за експанзията против самостоятелна страна има цена и тя би трябвало да се заплати.

" Само Путин може да направи крачка към дипломатическото разрешаване на несъгласията сред неговата и нашата страни. Тя е - Русия да се върне към границите от 1991 година ", добави украинският президент, съобщи novini.bg.
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР